Ако сакаш да го промениш светот оди дома и сакај го семејството!

Патување од 1000 милји започнува со еден чекор!

Ако сакаш да го промениш светот, почни од себе!

Основа на сите вредности во светот е домот. Таму започнува се. Таму се учи за љубов, однесување, за прегратка, разбирање, охрабрување, помагање, за бон тон, за воспитување, креирање, создавање….

Љубовта е основа на се. Темел на општеството. Темел за децата. Темел на бракот. Темел на среќата.

Сакај го семејството, бидејќи семејството вреди повеќе од се!

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *