Жената сака само почит и разбирање!

Ако на жена и дадеш почит и разбирање биди сигурен дека ќе ти врати двојно повеќе.

Често е мислењето дека повеќето жени сакаат скапа облека, скапи автомобили, скапи одмори, злато и пари. Сето тоа е излишно ако нема љубов и разбирање. Сето тоа е минливо ако нема почит и слога.

Облеката ќе изветви, парите се трошат и ако нема кој да ти подари топла насмевка, искрена прегратка се е залудно.

Жената сака да биде разбрана, слушната и сакана.

Почит и внимание – вредат повеќе од злато и накит.

 

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *