Драг тато: Сакај ја својата сопруга како што сакаш твојата ќерка да биде сакана!

Тоа е толку едноставна работа, толку основна за премисата да се биде човек. Дури се нарекува „Златно правило“, златен стандард според кој сите треба да

Продолжете со читање