Природен антибиотик, пробиотик и фервекс! МЕД,ЛИМОН И ЃУМБИР!

Комбинацијата на мед, ѓумбир и лимон делува ефикасно, обезбедувајќи намалување на симптомите на кашлицата, како и настинките проследени со кашлица, како и при болки во грлото

Продолжете со читање

Најсилната кашлица престанува само за една ноќ: Како да направите облози од мед! (РЕЦЕПТ)

Третманот можете да го повторите неколку дена по ред, но дури и по првиот пат се забележува значително олеснување. foto.shutterstock Во основата на ова лечење на

Продолжете со читање