Сакам мир и луѓе што ме сакаат!

Aко сте сиромашни, мислите дека парите се решение! Ако сте богати, можеби сте се обиделе да купите среќа, но тоа не успеало! Да се биде среќен не е колку пари имате, туку да најдете рамнотежа во животот!

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *