Синовите се слабост на мајките!

Синовите се слабост, а не сила на мајките.

Тие се приврзани со папочна врвка која тешко се раскинува. Да, еден ден тие ќе се оженат со жена и ќе имаат деца, но секогаш ќе бидат мамини синови жедни за нејзината љубов и присуство. Тие се грижат за мајката, тие и враќаат за сета нејзина жртва и не забораваат се што таа направила за нив. Синот може да има многу девојки, многу жени, но само една мајка.

Мајка е една на светот. Секогаш ја почитуваат и сакат бескрајно.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *