Господ го чува твојот грб!👍

Никогаш не ја потценувајте моќта на љубезната жена.Љубезноста е избор што доаѓа од неопислива сила. Силна жена е оној што гради силна основа со тули што другите ги фрлиле кон неа. И кога таа зборува љубезноста и е правило за сè. Бог ја одредил жената да надмине многу работи во животот. Бог ги поттикнува да се молат, да ги охрабрат другите, да имаат срце за сиромашните, да ги благослови другите со своите постапки, да го споделуваат евангелието низ целиот свет. Бог им дал смелост на жените сигурна доверба во Бога, од каде црпат сила. Имајте мир дами бидејќи Бог ви го чува грбот. Тој ги знае сите работи и ќе оди пред вас и ќе ги исправи сите патеки . Амин

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *