Едноставна молитва за секоја душа!

Кога ќе се разбудиш кажи:Боже, те сакам…

Кога ќе излегуваш од дома кажи: Боже, дојди со мене…

Кога ти се плаче речи:Боже, гушни ме….

Кога работи нешто речи: Боже, помогни ми….

Кога ќе згрешиш речи: Боже, прости ми….

Кога ќе си легнуваш речи: Боже, фала ти изминатиот ден…

Бог те чува и со тебе е секој ден, биди и ти со Него….

4 коментари

  1. Bozze znam deka i ovoj pat ja slusas mojata molitva i znam deka si do mene .TE molam za moeto semejstvo podarini go svetiot duh tvoj i dozvolini da ostaneme vo tvojata pregratka.Dajni Sila da znaeme da prostime i da imame zaednistvo sekogas so tebe. TI BLAGODARAM VO ISUSOVOTO IME AMIN

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *