Целиот живот барал природен лек против ракот и успеал!

Рудолф Бројс од Австрија својот живот го посветил на изнаоѓање на најдобриот природен лек против ракот.

Тој направил сок кој давал одлични резултати. Досега излечил повеќе од 45.000 луѓе со рак и други болести. Бројс вели дека ракот може да се преживее само со помош на протеини.

Затоа тој развил посебен пост во траење од 42 дена, во текот на кој се пијат само чаеви и посебен сок од зеленчук, а главната состојка е цвеклото. Во текот на овие 42 дена клетките на ракот гладуваат и умираат, додека здравјето на комплетниот организам се подобрува.

Бројсовиот сок се прави само од еколошки зеленчук. Сокот може да се направи дома од домашен зеленчук, а се состои од: цвекло (55%), моркови (20%), корен од целер (20%), компири (3%) и ротквици (2%). Со сокот од цвекло не треба да се претерува.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *