Ова бебе било оставено во пластична кеса да умре, но Бог прати некој да ја спаси!

Докторите веруваат дека ова девојче било само неколку дена старо кога е оставена надвор, но Бог прати некој да ја спаси. Нема да верувате како реагирала во амбуланатата откако била спасена. Без оглед на ситуацијата во која се наоѓала насмевката не се симнувала од нејзиното лице. Нејзе ја списило куче кое ја пронашло.

 

новиживот.нет

 

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *