И за здравјето и за изгледот одлучуваме само ние!

Двете жени имаат 80 год.Одлуките кои ги правиме денес ја дефинираат нашата иднина.

✔️ Јадете повеќе органска храна
  Пијте многу вода
  Вежбајте
  Мислете позитивно
  Се што правите, правете го со љубов
 Читајте
 Ценете се што имате
 Верувајте

Верувајте и ќе успеете!

Легнувајте порано, станувајте порано

Зборувајте помалку, слушајте повеќе

 Имајте план да ги остварите вашите соништа, почнете денес.

 Сакајте
 Бидете понизни

 Живејте

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *