Лушпите од лук ги отпушуваат артериите и ги чистат отровите!

Лушпите од лукот го содржат моќниот антиоксидант кверцетин кој го регулира крвотокот и ја спречува појавата на срцеви заболувања. Најмоќното дејство на таа состојка е

Продолжете со читање

Имате холестерол во крвта? Оваа храна ќе ви помогне да го намалите!

Храна која помага во намалување на холестеролот во крвта Холестеролот во хемиска и биохемиска смисла претставува органска молекула која и припаѓа на фамилијата стероли и

Продолжете со читање