Драг тато: Сакај ја својата сопруга како што сакаш твојата ќерка да биде сакана!

Тоа е толку едноставна работа, толку основна за премисата да се биде човек. Дури се нарекува „Златно правило“, златен стандард според кој сите треба да

Продолжете со читање

Вистински татко не е оној кој ги плаќа сметките, туку оној кој сфаќа дека семејството е на прво место!

Секој може да стане татко. Секој може да роди нов живот. Но потребен е некој посебен да го негува и сака тој живот. Вистински татко

Продолжете со читање