Новата Година препуштете ја во Божји раце!

Новата година е Божји начин да знаеме дека сè уште постои шанса да се промениме на подобро. Имајте благословена и просперитетна Нова Година! Бидете благословени.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *