Се ќе дојде и ќе пројде!

Луѓето доаѓаат и си одат.

Проблемите доааѓаат и си одат.Но и живците си одат.

Затоа чувајте се, негувајте се, сакајте се!

Вашиот живот е неповторлив! Уживајте го сега!

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *