💙💜Ти благодарам Боже за 2019 г.Биди со нас и во 2020 година!💙💜

Драг Господе,

Ти благодарам за изминатава година. Ти благодарам што беше Прекрасен и ми помогна во многу работи. Немаше да успеам без Тебе. Ти благодарам што ме носеше низ неволјите. Ти благодарам што ме штитеше низ бурите. Ти благодарам и за убавите моменти. Ти благодарам што не водеше и чуваше мене и моето семејство. Во следната година Те молам помогни ми да донесувам правилни одлуки за мене и моето семејство. За се Те молам во името на Исус Христос. Амин

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *