Само во Бог верувајте, се друго проверувајте!

Не верувајте на изгледот, изгледот лаже.

Луѓето лажат.

САМО ВО БОГ ВЕРУВАЈТЕ, СЕ ДРУГО, ПРОВЕРУВАЈТЕ.

Бидете внимателни кому се доверувате, не дозволувајте вашата доверба д а биде изиграна.

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *