20 слики сликани во вистинско време на вистинско место!

                    Многу внимателни судии на Европските игри во Баку

                                                                     © twitter

                              Таа едноставно го гледа доаѓањето на Џони Деп
                                                                  Стадо овци

                      Претежно облачно. Копенхаген, Данска

Ова бонсаи беше засадено во 1625, ја преживеа атомската бомба во Хирошима во 1945 година, и продолжува да расте денес.

                                               Мојот сосед Totoro

                                     Татко кој сонувал за син!

                                           “Гулаби” во Еквадор

                                Торнадо во Џенова, Италија

                                             Колку многу емоции во една слика!

                                               Животот е добар!

                            Руанда тимот за прв пат гледа снег

                                                         До мама

Фотограф падна за време на снимањето, и случајно направи ремек свадбена слика

                                 Мачка, поглед од доле

            По поплавите во Англија лебеди во улиците на градовите

Морж се двоуми кога добива  роденденска торта од риба. Норвешка

                    Дури и јас се прашував што се случило таму

                 Нормален врнежлив ден, во Чикаго, САД

                  Полициски кучиња во Кина во линијата за ручек

                                                 Мама Африка

                                   Не е баш исто како Мерилин…

Источник:  © AdMe.ru

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *