За убав и здрав живот – Вежбајте!

  • Вежбањето го продолжува животниот век.

  • Редовното вежбање ја подобрува работата на кардиваскуларниот и дигестивниот систем.
  • Вежбањето го подобрува расположението.
  • Луѓето кои редовно вежбаат ретко заболуваат од малигни заболувања.
  • Вежбањето го зајакнува имунолошкиот систем.
  • .Со вежбањето се отстрануваат токсините од телото
  • Редовното вежбање ги зајакнува коските, ја зголемува густината на коските и коскената маса
  • Вежбањето ја зголемува самодовербата
  • Ја подобрува концентрацијата, циркулација, сонот, сексуалниот живот и др.

 

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *