6-годишното девојче Миа оваа Нова Година ќе слави слободна од рак по две годишната битка со леукемијата!

Миа се бореше со акутната лимфобластична леукемија во детството, што е еден вид карцином во кој коскената срцевина прави премногу незрели бели крвни клетки. Сепак,

Продолжете со читање