Лушпите од лук ги отпушуваат артериите и ги чистат отровите!

Лушпите од лукот го содржат моќниот антиоксидант кверцетин кој го регулира крвотокот и ја спречува појавата на срцеви заболувања. Најмоќното дејство на таа состојка е

Продолжете со читање