Eве со што да ги полевате доматите за да имате богата реколта!

Доматите ќе дадат сочна и богата реколта ако се грижите правилно за нив. Понекогаш таа задача е тешка. Но има неколку трика кои ќе ви помогнат да успеете во тоа.

За добра реколта доматите имаат потреба од азот, фосфор и калиум. Но има и некои наполно природни ѓубрива кои можат да ги потхранат доматите без хемикалии.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *