Брачен пар посвоил три деца од сосетка на умирање, а потоа следело вистинско изненадување!

Одри, самохрана мајка на три деца, морала да оди во болница за да направи некои тестови. Таа ја прашала нејзината соседка Тиша – мајка на пет деца – дали нејзините три деца можат да ја поминат ноќта во нејзината куќа.

Тиша и нејзиниот сопруг се согласиле да ги почуваат децата преку ноќ, дури и ако нивниот дом бил тесен.

Дошле резултатите од тестовите на Одри. Нејзиниот втор степен од рак на езофагусот и абдоменот е дијагностициран.

Знаејќи дека нејзиното време истекува, Одри сакала очајно да се погрижи за своите деца. Иако не беле блиски пријатели, таа ја искористила можноста и побарала од Тиша да биде законски старател за своите деца.

Повторно, неверојатно, Тиша и Кевин се согласиле. Родителите на пет деца ги отвориле своите срца и својот дом за да се грижат за децата на Одри и да им помогнат да се справат со неизбежното заминување на нивната мајка.

Кратко потоа, Одри умрела.

Кој би помислил дека малку познатото минато на Тиша ќе ја подготви да преземе таква огромна одговорност …

Погледнете го видеото подолу за да видите неверојатно изненадување за Тиша и нејзиното ново десетчлено семејство од екипата на Fox TV.

Ова ќе ве расплаче.

Извор: новиживот.нет

 

5 коментари

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *