Никогаш не моли некој да остане со тебе!

Никогаш не моли да те сака некој или да биде со тебе. Не моли за нечие време, посветеност, внимание..

Никогаш не моли некој да остане со тебе кога ти треба најмногу. Бидејќи пред се, ако те сака толку многу, нема да те остави и да ја пушти твојата рака.

Тој нема да дозволи да молиш за неговото присуство и љубов бидејќи ќе ти ја даде со отворени раце.

Не моли, тоа само ќе те деградира.

Ако треба да молиш за некоја љубов, тогаш таа љубов не е вредна за борба.

Остави коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *