Не заборавајте да му се помолите на Бог навечер, бидејќи Тој не заборава да ве разбуди наутро!

Секој ден е подарок од Бог!

Секое утро се будиме поради Неговата милост.

Тој ни подарува живот и секој ден не чува со своите ангели.

Се што имаме Му должиме Нему.

Тој не сака и има убав план за нас.

Од нас зависи дали ќе го исполниме Неговиот план.

Секогаш треба да Му бидеме благодарни за сите благослови кои ни ги дава.

За здравјето, животот, храната на масата, покривот над главата….

Да му благодариме за се што имаме.

Да Му веруваме за се што немаме.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *