Научете како да го цените секој момент од вашиот живот!

Научете се да го цените секој момент од вашиот живот.

Престанете да мислите на иднината премногу. Вие имате избор да направите разлика во вашиот живот во секое време кога ќе решите.

Се зависи од вас. Се почнува од вас.

Бројте ги благословите, не проблемите.

Имајте верба дека Бог може да ги сврти работите во ваша корист во само една секунда од вашиот живот.

Не губете надеж бидејќи чуда с еслучуваат секој ден.

Само треба да верувате.

Да му верувате на Бог дека Тој тоа ќе го стори за вас, ако побарате од Него.

Не заборавајте да го барате Бог во секој миг од вашиот живот.

Тој е секогаш тука за вас.

 

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *