Инспиративни мисли од познатата Одри Хепберн!

  • Верувам во розовата боја.
  • Верувам дека смеењето е најголем согорувач на калории.
  • Верувам во бакнежите.
  • Верувам дека треба да останеш силен кога се оди погрешно.
  • Верувам дека среќните девојки се најубавите девојки.
  • Верувам дека утре е нов ден
  • Верувам во чуда

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *