Среќата доаѓа од Давање и Помагање ,а не од Купување и Дотерување!

Материјализмот не води кон благосостојба, но алтруизмот го прави тоа. Толку многу од нас се стремат толку напорно за материјален успех што можеби мислите дека

Продолжете со читање

Родителите кои подигаат “добри“ деца ги прават овие 5 работи – откриваат психолозите на Харвард!

 Во ера на технологија, можеме да видиме дека  е малку поразлично да одгледуваш деца отколку пред  iPOD, iPHONE, компјутери, интернет, и сите останати додатоци кои

Продолжете со читање