Ако на жената и дадеш љубов и сигурност, биди сигурен дека ќе добиеш многу повеќе од неа!

Ќе стане рано, ќе среди деца за у школо, ќе иде на работа осум саата, ќе трпи изживување од некое импотентно шефче, ќе слуша оговарања

Продолжете со читање