Апел за помош:Без вода и дрва сме, мрзнееме и ни е потребна вашата помош!

Тина Настеска од село Србјани, Кичево се обрати до медиумите за помош. Таа е оперисана од колкови и моли за хуман гест од граѓаните, кој што може да помогне со храна, средства за хигиена или дрва.

Таа со мажот и живее сама, но лошата судбина ја довеле до овој степен да нема за основни услови за живот. Ги моли граѓаните кои можат д аи помогнат со нешто за да ја презими зимата. За сите оние што ќе бидат поттикнати да и помогнат било ккао, на лице место или со финансии таа ни остави контакт телефон и жиро сметка.

Контакт тел: Тина, Кичево 076638409

Жиро сметка: Тутунска банка:

Однапред им благодари на хуманите граѓани.

Господ да ги благослови сите што ќе им помогнат во обезбедувањето основни услови за живот.

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.